Thursday

Idag har jag och Lyddis varit själva hela dan. Skjutsade iväg Pats till stan och sen skulle vi försöka hitta till Bryn för att köpa silvertejp. Lyckades inte hitta dit så vi drog på Storo istället. Tyvärr fanns där ingen silvertejp att hitta, så vi fick börja om från noll. Åkte tillbaka till där vi släppte av Pats och letade upp första bästa Claes Ohlson och köpte den där jäkla tejpen. Sen tänkte vi att vi skulle gå och heja på Pats och se vart hon jobbar, men hennes chef va där så vi gick bara in och vände sen drog vi hem.

Väl hemma satte vi igång med lite städning. Dammsög hela placet och dammtorkade lite här och där. Fy faan vilken snusktant som har bott här innan oss alltså. Så jävla mycket snusk man har lyckats hitta här sen vi flytta in alltså. Hon kommer få fetaste chocken när hon flyttar tillbaka ! Men skit samma, efter städningen satt vi oss ner för att se över våra liv litegrann. Gjorde lite räkning på vår ekonomi och satt och diskuterade kommande inköp. Riktiga vuxenpoäng till oss som är så duktiga. Vi kände oss verkligen som små kontorskvinnor, haha !

Nu har vi nyss käkat fiskpinnar och mos, så blir väl soffhäng fram tills de att vi ska åka och hämta Pats. Ska se efter hur de går med tvättmaskinen också. Första gången vi använder den, så vi får se om vi lyckades trycka på  rätt knappar :)


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0