Snow-chaos

Oh my vilket jävla väder de har varit här idag. Snöstorm som faan och kallt som bara den, not cool. Vi sov ut riktigt rejält idag, eller i alla fall jag. Vaknade när brudarna höll på ta fram frulle, halv 12. Efter de gjorde vi oss iordning för att gå och handla söndagsmidda. Klädde på oss rejält, tog oss ut i snöstormen och vandrade bort till Veitvet för att handla, men what a fail. Alla som bor i Norge, inklusive vi, vet juh att ingenting är öppet på söndagar, eller ja, inget förutom mackar och typ 7 eleven. Ja, så de var bara att vända hemåt igen ! Fick bli bullens med mos i bröd till middag istället för nån mysmiddag, men de satt lika fint de.

Annars har vi inte gjort nåt vettigt alls idag. Känt oss rätt slöa, så vi tog och slog på The O.C. och har kört maraton hela eftermiddan. Tagit ett litet break nu, men ska väl slå på tredje skivan alldeles strax och sitta och slökolla tills de blir läggdags. Sen är de upp och jobba som gäller för oss alla 3 imorn, fast jag börjar inte förns 12 så de va juh en soft start på arbetsveckan i alla fall :)


Ciao


Fick ett samtal av Majs igårkväll, mycket uppskattat må jag säga. Så skönt att höra nåt över huvudtaget från nån där hemma och höra att allt är bra ! Ååh I miss you Majsi <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0