Vinpearl Land

Vi har overlevt aven denna dag, trots manga strider med kineser. Helt seriost, kineser vet inte hur man beter sig runt folk, alltsa andra an kineser. For det forsta vet dom inte vad en ko ar, vad man an gor, handlar, forsoker kirra en taxi, ata, kopa biljetter, ja vad som helst - da kan ni rakna med att kineserna ar dar och springer fore. Dom visar absolut ingen respekt eller hyfs. Dom flesta bara pekar och skrattar at oss medans andra springer efter en med kameran och forsoker fa med oss pa bild. HELT SINNES!

I alla fall sa fick vi nys om en nojespark, Vinpearl Land, har i Nha Trang. I Lonely Planet, som ar var guide, stog det att det var Vietnams svar pa Disney World. Tankte att det kunde vara roligt att testa pa sa vi kopte biljetter for 300 000 dong (ca. 120 kronor). Och om vi blev besvikna, sjalvklart! Nojesparken lag pa en o, sa man var tvungen att aka cable car (typ gondolliften i are) eller farja over. Vi valde sjalvklart cable car, eftersom det kandes mest spannande och antagligen sa var det nog det mest spannande som vi var med om under dagen. Vi kom dit, spanade in akvariet som fanns dar, badade i vattenlandet i kanske 20 minuter sen drog vi hem. Vinpearl Land ar sa inte vart pengarna, lat er inte luras!

 

Pa eftermiddagen har vi forsokt hitta bussbiljetter till Mui Ne, som ar var nasta destination. Eftersom vi alltid ar ute i sa god tid sa kan ni juh nastan forsta att biljetterna var slut precis overallt. Var vanliga otur! Sa vi satt och dividerade med kvinnan som ager vart hotell om hur vi skulle gora. Hon kunde fixa en bil som skulle kor oss dit, men det skulle ga pa 1,7 miljoner dong (ca. 680 kronor). Sa ett tag visste vi inte riktigt vad vi skulle ta oss till, strandsatta i Nha Trang vill man inte vara, detta ar en mycket trakig plats att vistas pa. Men till slut slog vi vara kloka huvuden ihop och akte bort till busstationen och bokade annu en lokalbuss, toppen! Sa imorgon kl. 13.00 satter vi oss pa bussen och trangs med sa manga vietnameser det bara gar att knoka in i en buss och anlander pa eftermiddagen nagon gang till Mui Ne. Far se om vi lyckas battre denna gang!

 



Vietnams forsok till Hollywoodskylten ;)



Bell och jag tyckte att cable car-turen var mycket underhallande.



Pats och Annie tyckte att det var mindre kul och sag nagot sammanbitna ut ;)



Sjohastar :)



Hitta Nemo och Doris i en annenemone :D



Sa sot :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0