Phi Phi Island

Phi Phi Island var en mycket mysig liten o med fruktansvart mycket folk, dyrt var det ocksa. Men det var hemskt fint dar. Forsta natten hade vi redan bokat boende eftersom vi kombinerade resan fran Patong med bat till Phi Phi, boende och bat till Koh Lanta for att komma undan billigast mojligt. Vi bodde iaf pa ett ratt fint hotell och han som jobbade i receptionen fullkomligt alskade oss, jattetrevlig, asseg, men fruktansvart snall. Vi har kommit fram till det nu iaf, thailandare stressar aldrig, dom ar javligt chill alltsa. I alla fall sa gjorde vi inte sa mycket forsta dan, lag pa stranden och spanade in vad on hade att bjuda pa. Nasta dag forsokte vi hitta nytt boende, men ack sa omojligt det var att hitta nat som varan budget klarar av. Vi fick lov att ga tillbaka till hotellet och be han i receptionen om hjalp och gissa vad?! Han hade sparat ett rum enbart for oss. Var hattelang ko dar nar vi kom fram och alla fragade efter boende, men han sa nej till alla och nar vi kom fram sa sager han "I have a special room for you" och blinkar till. Jattefint rum med AC, men over budget tyvarr! Men da ar han snall och visar oss till The Pier Guesthouse som lag precis bredvid och ser till sa att vi far det sista rummet dar och far tranga in oss 4 stycken i ett dubbelrum, aven fast man aldrig brukar fa gora det i Thailand. Mycket bra kille!

 

Efter att ha flyttat in i det nya rummet sa gick vi raka vagen och bokade en snorkeltur runt on. Det var himla roligt, aven fast vi har snorklat massa, sa var det lika roligt denna gang. Vi stannade till pa Monkey Beach, Viking Cave, Maya Bay och ett till stalle dar vi fick paddla kayak och snorkla saklart. Ni kan juh bara gissa vad som hande pa Monkey Beach, jo - ingen hade sagt att man inte fick rora aporna eller le mot dem sa Emma forsoker sjalvklart att ta en apa i handen och vad hander, aporna gar till attack och borjar klosa mig! Men som tur var gick det bra och jag klarade mig utan en skrama, men lite skarrad var jag allt.

Senare pa kvallen strosade vi mest bara runt och hade det mysigt. Sprang ihop med Peter och Michell ocksa, kul att traffa dom igen. Nu hinner jag inte skriva mer for stallet stanger, sa imorn far jag lagga upp bilderna till detta inlagget och aven uppdatera er om hur Koh Lanta ar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0