Patong

Ja, vi tog oss fran Koh Samui till Phuket och Patong pa ca. 9 timmar kanske. Bokade hela resan med bat och buss, sa det gick ratt smidigt. Trotta var vi for vi hann bara sova ca 4 timmar innan vi skulle bli upphamtade pa Lucky Mother och koras vidare till hamnen och farjan. Det blev en ratt knepig dag med valdigt lite somn och lite bekymmer, men vi loste det pa basta mojliga satt. Val framme i Patong borjade nog vart forsta brak, eftersom vi ar valdigt daliga pa att planera sa ar det latt att ryka ihop nar sma thaigubbar star och stressar upp en. Men vi tog i alla fall en taxi till Patong och hittade ett mycket bra boende, Patong Sub Inn. Ett jattemysigt hotell dar stadning och varmvatten ingar och vi betalar bara 250 bath var (ca. 50 kronor). Men det kan jag bara saga, aker ni pa en san har resa sa se till att ha boenden klara nar ni kommer till ett stalle. For nar vi kom fram till Patong fick vi springa omkring i ca 1,5 timme for att hitta ett sa billigt boende som mojligt. Att springa omkring var inte det varsta, men att alla rum som olika hotell visade oss lag pa oversta vaningen, det fanns ingen hiss och vi vagade inte lamna vaskorna nere, sa jaklar vilket traningspass det blev. Ryggsack, handbagage, 30 graders varme, upp och ner, upp och ner! INTE OKEJ!

I alla fall, forsta kvallen i Patong strosade vi mest omkring och kollade pa folk och spanade aven in ett shoppingcenter, ratt lugn kvall. Dag 2 blev det sol och bad, sen traffade vi massa svenskar som jobbade pa Seduction, en av Patongs storsta nattklubbar. Dom tjata och tjata pa att vi skulle kopa biljetter for 1000 bath (200 kronor) var och da hade vi gratis intrade och oppen bar i 2 timmar. Pfft, den latta gar vi inte pa. Dessutom ville vi inte ens ga ut! Men senare pa kvallen sa stotte vi pa en liten thaikille som stog och delade ut biljetter for gratis intrade till samma stalle. Gratis intrade plus 2 shots for 100 bath (20 kronor). Bara for att javlas med dom som forsokte lura pa oss biljetter sa gick vi sjalvklart dit och hade valdigt roligt. Har nog aldrig dansat sa mycket i hela mitt liv faktiskt. Kvallen slutade i alla fall valdigt dramatiskt, men det ar ingenting vi ska ga in pa.
Dag 3 blev ocksa sol, bad och chill. Darfor jag har tid att sitta har ett tag!

Som jag tidigare sa, om ni nansin gor en san har resa - PLANERA I FORVAG! Ojojoj vilka problem vi har nu. Vet inte riktigt om vi vill samma saker eller vad det ar som stoppar oss, men Malaysia har vi i alla fall valt bort. Sam som vi traffade pa Koh Phangan sa att det var daligt dar, sa vi hoppar det. Nu funderar vi pa Vietnam istallet, men dar far vi bara stanna i 15 dagar utan visum och tydligen sa vill vi inte ansoka om det?! Kambodja ar i alla fall spikat, dit ska vi aven om jag maste slapa med mig dom andra 3, men om det blir fore eller efter Vietnam ar annu oklart. Sen verkar det som att planerna tar slut, har fatt tips om Laos och Indonesien, men maste kolla upp visum och sant. Sen vill Sam och Christine att vi ska komma till Bali och mota upp dom, vilket vore hemskt roligt, men det ar inte nat vi har diskuterat an.

Tanker i alla fall pa er dar hemma, onska att ni kunde vara har allihopa. Ska forsoka smuggla med sa manga tigerbebisar jag kan, for dom va hemskt mysiga! Och Fikan, klart ja ska kopa en orm/odla ;) dom ar toppen! Beratta mer om Turkeyplanerna brudar, skriv pa Facebook ;D

JAG SAKNAR ER!



Kommentarer
Postat av: Farbror och monika tipsar!!!

lämna en att vakta väskor så blir det lite enklare att kolla upp rummen...... bara ett tips....

kramen från oss

2010-02-05 @ 18:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0