Ljusare tider

Igar var en mycket underlig dag med mycket frustration. Kan val saga att runt 2 idag loste sig allt och vi fick ordning pa livet och resan igen, sa nu ar vi pigga, glada och redo for nya aventyr.

Vi har i alla fall bestamt oss for att stanna aven denna natt i Patong, sen tar vi en tidig bat over till Phi Phi Island och sover dar en natt. Alltsa far vi 2 heldagar och 1 natt pa Phi Phi, vilket kanns valdigt bra, eftersom manga har tipsat om just detta stallet. Efter Phi Phi drar vi vidare mot Koh Lanta och blir mojligtvis ett stopp i Krabi pavag tillbaka till Phuket. Vi har ocksa lyckats boka resan till Vietnam, sa den 14e februari flyger vi fran Phuket over till Vietnam och planerar att stanna dar i 3-4 veckor. Sa ser planen ut just nu, ska forsoka hinna in pa Grabbarna Grus ikvall och se om vi hittar nagra backpackers vi kan fa tips av. For vi vet inte speciellt mycket om Vietnam, bara att det ska se ut som gamla Thailand och vara mycket billigt, sa har ni nagra tips sa kan ni juh lamna en liten kommentar.

Ar forovrigt mycket svenskar i Patong, sa om man vill slippa turister sa ar det har helt fel stalle att vara pa. Men det har varit kul att se denna delen av Thailand ocksa. Ar hemskt mycket prostitution och tiggare har, hemskt att se massa feta gamla vasterlanningar ga runt med thaibrudar i min alder, vi kraks pa ackelgubbar !

Det var nog allt for idag, har inte lyckats fanga Patong i bilder, men vanta bara till forsta uppdateringen fran Phi Phi kommer. Da ska ni fa se nat vackert kan ja lova, eller egentligen kan ja inte lova det eftersom jag inte sett det sjalv an, men jag hoppas :D


Kommentarer
Postat av: Laila

Hej Emma!

Härligt att läsa att du har det så bra och får uppleva så mycket! Åk till Kata Beach så slipper du gubbar och annat otäckt, det var en jättefin strand och byn hade en hel del att se! Går inte att jämföra :-)) med Patong. Sen har i ju Freedom-beach som man måste åka båt till, det var nåt alldeles specielt...

Vi var också till Phi Phi, och där var det läckert, men trångt och mycket folk. Inte stort, men kul att ha sett!



Ha det riktigt gott, vi håller tummarna att ni får en fortsatt bra resa och får uppleva allt och lite till!

Kramar från Umeå gn Laila

2010-02-06 @ 22:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0