Kambodja

Antligen antligen ar vi har ..

Jajemen, igar blev en handelserik kvall. An en gang bestamde jag och Pats oss for att det var dags for lite socialisering. Sa vi gick ut och at, hade djupa diskusioner i sakert 2 timmar och sen var vi fit for fight. Vi drog forst pa Crazy Buffalo och hangde ett tag, men pa grund av daligt drag sa bestamde vi oss for att ga och samla ihop lite folk. Traffade 2 killar fran Israel och jag fastande i en djup diskussion angaende den dar konflikten i deras land. Sen borjade vi snacka med 3 killar fran Buffalo, sa da drog vi med alla 5 och gick tillbaka till Crazy Buffalo. Hade tillkommit lite folk sa nu var det drag och mer blev det nar vi anlande, saklart! Nae, men vi kande for att dansa och det ar juh aldrig kul att dansa sjalva, sa Pats fick i uppdrag att springa runt och fa upp precis alla pa dansgolvet. Hon lyckades mycket bra! Sa det blev mycket dans och mycket svett, men vi hade fruktansvart kul.

Idag blev annu en tidig dag. Klockan 06.45 ringde klockan och vi fick skynda oss att packa, hamta tvatt och checka ut. Sprang och kopte frukost och sen bar det av till bussen. Insag lite snabbt att vi hade glomt att saga hej da till dom andra tva, men det hade vi inte tid for. Sen tog det oss ca. 3 timmar att komma fram till Moc Bai och gransovergangen till Kambodja. Sen tog det ca. 3 timmar for att ta oss till slutdestinationen, Phnom Phen. Sa har sitter vi nu, nojda och glada. Vi plockade det billigaste hotellet vi kunde hitta i Lonely Planet och vi blev inte besvikna, billigt och bra med mycket folk. Aven fast vi knappt har sett eller gjort nat har sa kanns det som att vi har hittat ratt. Manniskorna ar trevliga, hjalpsamma och superduktiga pa engelska och priserna verkar passa bra in i var budget. Far se hur det ar med resten av landet, men imorn eller overmorgon sa drar vi i alla fall norrut till Ratanakiri Province. Dar ska vi se om vi kan fa gora ett besok hos en folkstam och mojligtvis fa stanna dar nagon natt, men vi far se vad dom tillater.

Btw, just nu kanns det som att varlden bara krymper och krymper. Som ni vet har vi stott pa lite kanda ansikten medans vi varit har, men nu borjar det nastan bli laskigt. Var rumskompis fran Nha Trang har vi stott pa i bade Mui Ne och Mekong. En kille som var med pa Mekongturen lyckades hamna pa var buss till Kambodja idag. Och nar vi stod dar vi gransovergangen och vantade sa stoter vi ihop med nagra Skvaderbrudar. Kanns valdigt konstigt att traffa folk hemifran nar man ar just sa langt hemifran.

Varit daligt med bilder nu, men det ska vi ta och andra pa har i Kambodja!



Kommentarer
Postat av: farbror

kuligt emma... Du vet väl att vi lätt är 9 milj i sverige... fast det bor bara 8 i landet.. <den sista miljonen är i sydostasien som backpackers!!!!!!



Rock on!!!

2010-02-27 @ 20:01:48
Postat av: lydia

Sv: Det blir jag, elina och dea. kanske mimmi och erika :) det beror på om jag får jobb på lovet eller inte! hoppas ni har det skit bra gumman. <3 det är fruktansvärt mycket snö här hemma alltså, längtar som fan till frankrike- 10 dagar kvar ^^

2010-03-02 @ 16:27:05
URL: http://libbiya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0