Pats och jag

Nu har vi klarat oss ifran tragedier och misslyckanden under 2 dagar, feels good!

Vi befinner oss fortfarande i Mui Ne och har kan man nog saga att vi trivs ratt bra. Det kinesiska nyaret tog slut igar, efter 1 veckas firande, och nu forvantas priserna sjunka igen, sa vi haller tummarna for det. Arligt talat sa har vi inte gjort speciellt mycket sen vi kom hit. Mestadels legat pa beachen och glassat, kampat som galningar i meterhoga vagor och parerat mellan kitesurfare och vindsurfare. Vet inte om jag namnde det, men Mui Ne ar i alla fall en surfstad, sa det ar surfare precis overallt.

I forrgar bestamde i alla fall jag och Pats oss for att ga ut och socialisera oss. Dom andra tva ar fortfarande torrbollar och stannade hemma hela kvallen, men jag och Pats hade valdigt trevligt. Var tankt att vi skulle mota upp ett gang svenska tjejer, men dom var tvugna att panikplanera deras resa, sa vi gav dom ett par tips och sen begav vi oss ut pa egen hand. Och om vi klarar oss bra pa egen hand, vi traffade sa mycket folk fran alla olika delar av varlden. Kitty blev var partner in crime for kvallen. Hon jobbade namligen pa Wax dar vi holl till, sa gratis drinkar och battre priser tackade vi inte nej till. Hon var verkligen stortskon och lite konstig! Jag och Pats forsokte lara tva svenskar, en norrman och en schweizare att spela vattenfall, men om dom va trogfattade. Det slutade i alla fall med mycket skratt, som vanligt! Schweizaren ar for ovrigt min framtida man, om jag hade fatt bestamma i alla fall. Men Pats kommentar nar jag namnde det "Dina foraldrar kommer sla ihjal dig om du skulle dra hem en san dar". Vet inte riktigt hur jag ska tolka det ;)

Dagen efter vaknade vi med stora vattenfyllda blasor i ansiktet. Jag och Pats rakade namligen slumra till 1 timme pa stranden dagen innan, sa vi brande oss ratt rejalt. Blev ingen sol denna dag pa grund av det, utan vi myste pa hotellet istallet. Men idag har vi varit pa stranden nagra timmar. Bell har blivit typ magsjuk, sa just for tillfallet har vi tappat bort bade henne och Annie, men vi klarar oss bra anda. Vi sitter har och fordriver tiden, eftersom vi inte har nagot hotell for kvallen. Ska namligen aka med en buss runt 02.00 och da ville vi inte betala boende for inatt, sa vi flyttade ut imorse. Sa ikvall bar det alltsa av ner mot Ho Chi Minh (Saigon) och sen vidare ner till Mekong Delta ett par dagar. Nu haller vi bara tummarna for att vi har mer tur med bussen, men vi har bokat genom en turistbyra sa det borde vara sa att vi far ett sate var i alla fall.

Har for ovrigt blivit valdigt tydligt med uppdelningen av gruppen. Jag och Pats hanger och dom andra tva skoter sig sjalva. Vi bor tillsammans och ater tillsammans, men i ovrigt ar vi pa skillda hall. Vet inte riktigt hur det blir med Kambodja heller, men som det ser ut nu blir det antagligen bara jag och Pats som aker dit och de andra tva tar flyget till Phuket och spenderar resten av resan i Thailand. Men i vilket fall som helst sa klarar vi oss bra, Pats och jag har juh varandra :)

Far lov att lagga upp lite bilder senare, eftersom jag har glomt kamerasladden i ryggsacken!
PUSS pa er alsklingar dar hemma <3

Ps. Om 6 dagar har vi klarat oss igenom halva resan och har halften av aventyret kvar att se fram emot :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0