Buss, buss och ater buss

Ibland kanns det som att vi inte gor mycket annat an att aka buss. Klev upp 06.00 imorse och kom fram till slutdestinationen runt 17.00. Och av dom timmarna har vi suttit minst 2 timmar pa en bat och 6 timmar i en minibuss. Inte helt okej! Men idag har vi i alla fall sett - Vietnams storsta flytande marknad, hur man gor risnudlar, ett risfalt, en annanasodling, 2 feta grisar, en krokodilfarm och nagon slags utsiktsplats som vi inte ens orkade ga upp och titta pa. Det har varit en mycket lang och langsam dag och imorgon vantar en liknande. Men vi far i alla fall se ratt mycket av kulturen i landet och det gillar vi.

Nu ar det i alla fall bestamt, jag och Pats drar till Kambodja och Annie och Bell drar till Phuket och mojligtvis vidare till Malaysia. Sa ikvall blir det till att lagga upp en reseplan for Kambodja och forska kring stamfolk, ska bli riktigt spannande. Tror for ovrigt att jag och Pats kommer klara oss galant utan dom andra, vi har som haft mest koll hittills i alla fall sa det kanns tryggt.

For ovrigt - oj vad jag och Pats kanner oss lagda at ratt hall ;)



Flytande marknad pa Mekongfloden :)



I baten pa flytande marknaden :)



Har gors risnudlar :)



Av den har platten gors ca. 40-50 000 risnudlar och dom skars for hand ;o

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men va mkt ni får va me om o säger som Erika tidigare tur ni e tuffa tjejer:) När ni börjar längta hem glöm de pga snöööööööö o kyla hela hela tiden fyyyyy!!! Ta me några risnudlar hem så jag får smaka om dom e goda. ha de bra o va rädd om er pok

2010-02-26 @ 20:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0