Playa del Carmen

Nu ar vi i Playa del Carmen i Mexico. Ha vare har sen forra sondan, men ja ha verkligen inte haft nan ork till att blogga.

Vi tog oss i alla fall hit fran Flores. Va tvugna att korsa Belize och de blev en lang dag med massa bussakning, men fram tog vi oss till slut. Vi behovde bara kliva av bussen for att kanna att vi verkligen skulle trivas har. Harligt vader, harlig liten stad, grymma manniskor och ett grymt hostel !

Pa dagarna hittar ni oss antagligen pa stranden, men ar de halvdaligt vader nan stund sa kan ni garanterat hitta oss pa Walmart. Vi har spenderat sjukt mycke tid inne pa den affarn alltsa och I love it ! Arbetsskadade som vi ar sa tycker vi de ar superkul att bara ga runt och kolla pa mat, jamfora priser och diskutera hur vi skulle organisera om butiken for att fa battre ordning dar inne (Y)

I ovrigt sa steker vi mest bara och koser oss en massa. Ar sa harligt att antligen va pa stranden igen och att fa lite varme. De behovdes verkligen efter vistelsen i Guatemala !

Vi stannar i alla fall har tills pa tisdag, sen bar de av till Cancun for en natt och sen flyger vi till Havanna pa onsda :) Kan inte fatta att de ar sa lite tid kvar av resan och kan verkligen inte fatta att de kommer vara superkallt och massa sno nar vi kommer hem. Jag kommer stendo !

Btw, sager aven grattia till min kara mormor som fyller 85 ar idag :D


Ciao


Antligen kan vi fa oss en riktig iskaffe, KARLEK !!


Testade en skaldjurstallrik med red snapper, musslor, hummer, rakor och blackfisk ! Maste saga att hummern var en besvikelse, tacka vet ja kraftor ;)


KARLEK <3


Min fina med sin nya favoritdrink - Cuba libre (Y)


Min andra fina :)


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0